Публикация

Принос в теорията и практиката на общественото здраве

Книгата „Феноменът обществено здраве в променящия се свят“ събра в големия салон на БЧК ректори, учени, преподаватели, общественици


Създателят на първия в България Факултет по обществено здраве и негов дългогодишен декан проф. Цекомир Воденичаров и дългогодишният преподавател във факултета проф. Веселин Борисов представиха новата си книга „Феноменът обществено здраве в променящия се свят“.

Книгата беше оценена като фундаментален приносен труд в сферата на общественото здраве и здравния мениджмънт от водещи фигури в медицинската наука и здравния мениджмънт: ректорът на МУ-София проф. Виктор Златков, деканите на Медицинския факултет на МУ-София проф. Иван Митов и на Факултета по дентална медицина проф. Андон Филчев, доц. Тодор Черкезов – рецензент, проф. Красимир Гигов, генерален директор на БЧК, директори на болници, ръководители на различни структури в здравната система.

Екип на CredoWeb присъства на представянето на книгата. Вижте разширения видеорепортаж от събитието:

Коментари

Тихомир Ушев
28 ное 2017 14:15

Един от големите грехове на нашите политици от прехода е, че не се вслушваха и продължават да не се вслушват в хората, които разбират от здравеопазване. А това е познание, различно от чисто медицинското.