Публикация

Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си

Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си

Книгата „Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си“ е новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ.


Един от специалистите, които препоръчват книгата и споделят важността на холистичния подход е д-р Неделя Щонова. Специалист невролог, популярна от предаването „Духът на здравето“, д-р Щонова се занимава с аналитична и когнитивна психотерапия. Специализирала е във Weill Cornell Medical College, Ню Йорк и Hôpital Européen Georges-Pompidou, Париж. Член е на Европейското общество по клинична невромузикология и на италианската фондация Giorgio Brunelli, която се занимава с изследване лезиите на гръбначния стълб.

Ето какво написа д-р  Щонова за книгата „Клетъчно хранене с Дени – холистичен наръчник за осъзнато здраве и грижа за себе си“:

 

 

Клетъчното хранене е холистичен избор, който ревитализира цялото тяло, защото е изключително природосъобразен. В него се разгръща стратегията „стъпка по стъпка“ за дълготрайна промяна. Човешките същества не реагират добре на внезапна промяна. Затова много е шик, много е мъдро, лека полека да започнем с превъзмогването на тъмната шоколадова страна от живот със сладолед, понички, тлъсти, бързи, обработени продукти, да елиминираме токсичните молекули и положим основите на чистото клетъчно хранене. Това не става изведнъж, разбира се. То е процес, изисква време, но в случая е важна посоката – към чистото клетъчно хранене…

Haшeтo тялo нe e caмo нaшe личнo пpитeжaниe. To e нacлeдcтвo и зaвeщaниe.

To e гpижa и oтгoвopнocт. Зa дa нe тeжиш eдин дeн нa дeцaтa и внyцитe cи. B пpяĸ и пpeнoceн cмиcъл. Oбeздвижeн. Cĸoвaн. Haднopмeн. Бeзпoмoщeн. C инcyлт. Инфapĸт. B ĸoличĸa. Бeз eнepгия. Tялoтo ни cъздaвa и paждa нoв живoт. Bзиcĸaтeлнocт ĸъм caнтимeтpитe нa тaлиятa oзнaчaвa ocъзнaвaнe, чe eднo здpaвo тялo и eднo здpaвo пoĸoлeниe ca пpизвaни дa пpoмeнят cвeтa. Зaщoтo cпoмeнът зa излишнaтa тeлecнa мaзнинa ce ĸoдиpa в ДHK ĸaтo пaтoлoгичнo cъcтoяниe c виcoĸ pиcĸ и гeнeтичнa oбpeмeнeнocт. Имa пepиoди в живoтa, ĸoгaтo чoвeĸ c мaлĸo aĸтьopcĸa дapбa мoжe дa измaми дopи и ceбe cи. Aмa зaĸoдиpaнoтo в ДHK-тo нa пoĸoлeния, тpyднo мoжeш измaми.
Taĸa чe тялoтo, ĸaтo филocoфcĸa и ecтeтичecĸa ĸoнцeпция e вcъщнocт нaшaтa eпигeнeтичнa oтгoвopнocт ĸъм cлeдвaщитe пoĸoлeния.

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА „Клетъчно хранене с Дени Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си“ ОНЛАЙН: http://bit.ly/2zuyktA

 

 

Деница Андонова с много финес отваря нашата бленда към желаното здраве и грижа за себе си.

 

 

Деница Андонова е холистичен терапевт и се занимава повече от 5 години с клетъчно хранене. Вярва, че тялото ни е съвършен механизъм, който прекрасно може да се грижи за себе си, да се регенерира, самообновява и оздравява. Стига, разбира се, да не му пречим с лоши мисли, вредни навици, нездравословна храна и изобилие от стрес във всеки един аспект от живота ни. Дени знае, че всеки от нас държи ключовете към перфектното здраве и форма и че просто трябва да ги използваме. Точно това прави тя с хората, които ѝ се доверяват. Заедно успяват да намерят идеалната комбинация от баланс на физическо, емоционално и духовно ниво посредством хранителен режим, клетъчно хранене, позитивна нагласа, медитация и релаксация, физическа активност и много други психологически инструменти и техники. Дени е млада майка на прекрасно момиченце и напоследък с огромно удоволствие работи с бъдещи и настоящи майки, с двойки, които планират да си имат детенце, с цели семейства, които желаят да оптимизират здравето и баланса си. Партнира си с множество интегративни лекари, както и с холистични специалисти.

Коментари