Публикация

Болница „Токуда“ на 11 години

Болница „Токуда“ на 11 години

Лечебното заведение е част от най-голямата болнична група в страната – Аджибадем Сити Клиник, с над 55 хиляди приети пациенти годишно 


Уважаеми колеги, 

 

На този ден преди 11 години отвори врати Болница Токуда.

 

Екипът на най-голямата частна болница даде началото на един нов етап в здравеопазването на България. За нас това е време на медицински постижения, терапевтични иновации, усъвършенстване, налагане на високи стандарти в грижата за пациентите. 

 

През десетте месеца на 2017 г., които са зад нас, нашите специалисти са осъществили над 200 хиляди прегледа, над 35 хиляди и 600 пациенти са се лекували в болницата, извършени са 11 800 операции, родили са се близо 890 бебета.

 

11 години след създаването си, Токуда вече е и част от най-голямата болнична група в страната – Аджибадем Сити Клиник, с над 55 хиляди приети пациенти годишно и близо 600 хиляди преминали извънболнично лечение.

 

За да бъдем тук днес, всеки от нашите специалисти е дал частица от себе си. 

 

Благодарим на всеки един член на екипа на Токуда, който постоянно се стреми остане към върха на медицината в името на здравето и живота на своите пациенти.

 

Благодарим и на всички наши пациенти, които избраха да ни се доверят в най-трудните си и най-светли мигове!

 

Благодарим и за коректното и активно отразяване на нашата работа, за разбирането и съпричастността към нашите пациенти и вниманието към нашите специалисти!

 

Бъдете здрави!

Коментари