Болница „Токуда“ на 11 години
Болница „Токуда“ на 11 години
Болница „Токуда“ на 11 години
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда
Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда
Лечебно заведение
Болница „Токуда“ на 11 години

Болница „Токуда“ на 11 години

Лечебното заведение е част от най-голямата болнична група в страната – Аджибадем Сити Клиник, с над 55 хиляди приети пациенти годишно 

Уважаеми колеги, 

 

На този ден преди 11 години отвори врати Болница Токуда.

 

Екипът на най-голямата частна болница даде началото на един нов етап в здравеопазването на България. За нас това е време на медицински постижения, терапевтични иновации, усъвършенстване, налагане на високи стандарти в грижата за пациентите. 

 

През десетте месеца на 2017 г., които са зад нас, нашите специалисти са осъществили над 200 хиляди прегледа, над 35 хиляди и 600 пациенти са се лекували в болницата, извършени са 11 800 операции, родили са се близо 890 бебета.

 

11 години след създаването си, Токуда вече е и част от най-голямата болнична група в страната – Аджибадем Сити Клиник, с над 55 хиляди приети пациенти годишно и близо 600 хиляди преминали извънболнично лечение.

 

За да бъдем тук днес, всеки от нашите специалисти е дал частица от себе си. 

 

Благодарим на всеки един член на екипа на Токуда, който постоянно се стреми остане към върха на медицината в името на здравето и живота на своите пациенти.

 

Благодарим и на всички наши пациенти, които избраха да ни се доверят в най-трудните си и най-светли мигове!

 

Благодарим и за коректното и активно отразяване на нашата работа, за разбирането и съпричастността към нашите пациенти и вниманието към нашите специалисти!

 

Бъдете здрави!

Мнения