Публикация

Показания за заместващо майчинство

Показания за заместващо майчинство

Това е доста сериозно и важно решение да се използват услугите на заместваща майка. Но преди всичко, при вземането на такова решение двойката трябва 100% да се увери,че не могат да забременяват. Лекарят трябва да направи диагноза за безплодие или неспособност да зачене и / или носи дете.


В допълнение, ще намерите основните признаци за сурогатното майчинство:

  • синдром Рокитански (вроден или придобит дефицит на гениталното осакатяване на жени, в резултат на което формирането на вътрешните женски полови органи е несъвършена, и в резултат на жената не е вагината или това е много кратък, матката също може да липсва или ненормално структура);
  • различни заболявания на вътрешните органи, и следователно противопоказани бебе (голяма група от заболявания, които могат да бъдат инфекциозна, токсична, термични, механични);
  • повторен неуспешен IVF се опитва да получи високо качество на ембрионите, които предаването не се водят по време на бременност (след пациенти неуспешни ин витро могат да използват за сурогатно майчинство или замразени ембриони, за да увеличи шансовете за бременност, което позволява множество предавания от един чист цикъл IVF. Въпреки това, много двойки не могат имам замразени ембриони, а в този случай единственият начин е заместването на майчинството).
  • деформация на кухината или шийката на матката (поради вродени аномалии или заболявания);
  • синехия (адхезия в кухината) на матката, което не е лечимо (обикновено това е в резултат на увреждане на матката, които могат да бъдат причинени от: инфекция, продължителна употреба на вътрематочните устройства (спирали), след аборт или постоперативно кюретаж, цезарово сечение поради което е проблеми с инфекция, операция за извличане на фиброиди или полипи).

В тези случаи можете да откажете процедурата за заместване на майчинството.

При избора на заместваща майка, правилното решение е да се обърне към специализирана клиника за репродуктивна медицина за заместник-майка. Тя трябва да бъде официална медицинска институция, която носи пълна отговорност и отговаря за всички свои дейности. Това е клиниката BioTexCom. Тук нашите специалисти ви дават подробна информация, която помага на пациентите да вземат правилното решение и да се уверят, че договорът е направен абсолютно прав. Лекарите на клиниката BioTexCom ще ви представи нашата база данни за заместващи майки, които са минали всички медицински тестове в съответствие с украинското законодателство и ще ви предоставят информация за всички плащания, по-специално за компенсацията на заместващата майка. В клиниката BioTexCom можем да разрешим както вътрешни, така и технически проблеми, свързани със сурогатното майчинство на различни етапи от процеса. Нашите служители избират най-добрия пакет услуги за вас лично. Ако има основателна причина да промените заместващата майка, центърът ще ви помогне в тази деликатна ситуация. Служителите на BioTexCom се консултират и / или решават всички въпроси заедно със съответните специалисти, по-специално адвокати и психолози, които защитават поверителността и поверителността на всички наши пациенти.

Сурогатно майчинство

Коментари