Публикация

Сурогатно майчинство в различни страни

Сурогатно майчинство в различни страни

Заместваща програма във всяка страна, засегната от местното законодателство, и различни фактори, за да можем да видим разликата в цената и времето за изчакване. Първо, нека разделяме страните на тези, в които законът регламентира всички аспекти на заместващото майчинство и тези, където частично.


Страни, в които сурогатното майчинство е напълно законно: САЩ, Украйна, Индия, Мексико.

САЩ

Времето за изчакване за първия опит е около 9 месеца. Американският закон е много строг, но твърде лоялен, за да замести майките. Например, сурогатната майка по време на бременност има право да изисква нищо от бъдещите родители, а понякога тя може да се превърне в изнудване. Тя не спира дори и след като бебето се роди, защото законите в САЩ сурогатна майка може да поддържа контакт с детето. Това е една от най-честите причини, поради които хората не могат да си избират да програма Америка заместител, а цената – най-високата в света – около $ 150 000. Всички разходи трябва да бъдат платени от родителите (цезарово сечение, разходите за рехабилитация на лечение, настаняване и храна за сурогатната майка). Поради всички тези причини, а само известни личности и хора с високи доходи да използвате заместител програма в Съединените щати.

Украйна

Украйна е страна с оптимално балансирано законодателство. Отношенията с детето се определят от бащата на детето. Съгласно същия принцип се извършват и документи за детето. Цената на сурогатното майчинство е 30 000 евро, цената е в контраст с САЩ е свързано с рискове (включително цезарово), храна, настаняване, транспорт, преводач и т.н. процедура за регистрация на детето Г. е много проста :. За по-голямата част от случаите, паспорт за детето е на разположение в Украйна, а в някои случаи е необходимо да изготвите документи във вашата страна. Опашката се движи бързо поради добрата комбинация от “предлагане и търсене” – средното време на изчакване варира от 1 месец до 6

Индия

Никой не говори за цената на сурогатното майчинство в Индия, но средната цена е $ 50,000. Регистрирането на дете е много проста процедура. Един от значимите недостатъци, можем да наречем заместващата майка нисък стандарт на живот.

Мексико

Мексико ще стане новата “Мека” на сурогатното майчинство за американците. В сравнение с тези, които са в САЩ, Мексико има по-леки закони – в приоритета на бащинството, след като напусне болницата, заместващата майка пише за отказа на детето, законът забранява тяхното по-нататъшно сътрудничество. Цената е 80 000 щатски долара, като се вземат предвид рисковете, трансферът, храната и настаняването.

Страни, в които сурогатното майчинство е частично законно: Италия, Гърция, Русия, Грузия

Ние можем да обединим всички тези страни в една група, тъй като опашката в тези страни варира от един и същ фактор. Дори да откриете майката бързо, всичко ще бъде наред, вашето приключение може да започне само. Процедурата за регистриране на документи за дете може да бъде отложена за месеци. Обстоятелствата се усложняват от факта, че родителите постоянно пребивават в страната. Освен това детето ви вече е родено. И всичко, от което се нуждаете, е да сте с него у дома, но трябва да останете в чужбина, да ходите в институции, да прекарвате нервите, времето и парите си.

Във всеки случай, този избор е само ваш! Така че брои, анализирай, стани родители!

Коментари