Публикация

Излезе от печат „Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести“

Излезе от печат „Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести“

То е подробно онагледено с изображения, фигури и таблици. Съдържанието е представено по интересен, бърз за ориентиране и лесен за ползване начин


Излезе от печат „Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести“, което е предназначено за студентите, изучаващи дисциплина „Пропедевтика на вътрешните болести“. Новото учебно помагало е подробно онагледено с изображения, фигури и таблици.

 

„Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести“ с автори доц. Бранимир Каназирев и проф. Жанета Георгиева се издава на CD и представя съдържанието по интересен, бърз за ориентиране и лесен за ползване начин.

 

Преподавателите от Катедрата по пропедевтика на вътрешните болести към МУ-Варна са подготвили 30-те теми от лекционния курс, като са синтезирали най-важната информация и са акцентирали върху ключовите точки.

 

Изданието е в памет на д-р Вяра Глинкова – дългогодишен преподавател в Катедрата по вътрешни болести и Клиниката по гастроентерология към МУ-Варна. 

 

Можете да закупите ръководството от книжарниците на МУ-Варна, както и да го поръчате онлайн оттук. Изданието ще бъде достъпно и в локалната мрежа на Библиотеката на МУ-Варна.

 

Повече информация за „Ръководство по пропедевтика на вътрешните болести“ и неговото съдържание можете да откриете в раздел „Книги“ на уебсайта на университетското издателство.

Коментари