Публикация

SANOFI с най-много SUPERBRANDS награди в България

Отличени са три нейни продукта


Фармацевтичната компания SANOFI получи най-много награди в тазгодишното издание на SUPERBRANDS, като отличени бяха три нейни марки. Признанията са за No Spa ®, Magne B6 ® и Dulcolax ® и това са марките, на които българите се доверяват от дълги години за своето здраве и са се доказали многократно пред потребители, фармацевти и лекари. 

 

Наградите за 2017/2018 г. бяха връчени на специална церемония в София Ивент Център от българските представители на най-значимата международна бранд награда SUPERBRANDS.

За Sanofi е голяма чест цели три бранда да бъдат признати за супермарки за България. За нас най-голямата награда е доверието на хората, които всеки ден гласуват с избора си в аптеките за по-добър и по-качествен живот. Нашата мисия е да допринесем за един по-пълноценен и здравословен живот за всички българи,

сподели Михаела Пиерова, генерален мениджър „Продукти без лекарско предписание” на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа при получаването на наградата. 

 

Това е поредното признание за фармацевтичния лидер Sanofi. По-рано през годината Magne B6 ЛЕКА НОЩ ® бе избрана от потребителите за топ иновация и „Продукт на годината“ за България, а през юни No Spa Comfort ® взе голямата награда „Продукт без лекарско предписание на годината“ на Българския фармацевтичен съюз. 

 

SUPERBRANDS раздават своите отличия в над 80 държави на най-силните марки в своите категории за двугодишен период. Методиката на подбор и оценка е универсална за всички страни, в които се реализира програмата SUPERBRANDS. Селекцията се осъществява в три последователни етапа. 

 

Започва се с номинация на най-забележимите марки на националния пазар въз основа на достоверни източници, статистически данни и пазарни анализи. Във втория етап членовете на независимо експертно жури - борда на Superbrands Bulgaria, гласуват конфиденциално, а третият включва национално гласуване на потребителите в интернет

 

Членовете на борда не получават материално възнаграждение и не оценяват марка, с която са свързани, както и тези на конкуренти си. Партньор на SUPERBRANDS в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е Институтът за пазарни проучвания GfK Bulgaria. 

 

За Sanofi
Sanofi е глобална биофармацевтична компания, отдадена да подкрепя хората по време на техните здравни предизвикателства. Ние предпазваме от заболявания чрез ваксините ни, предоставяме иновативни лечения, за да победим болката и улесним страданията. Ние сме едновременно до хората, страдащи от редки заболявания, както и до милионите пациенти с дългогодишни хронични заболявания. С повече от 100 000 служители в 100 държави, Sanofi трансформира научните иновации в здравни решения по света.

 

Компанията е лидер по продажби в България, като заема 4-о място и 3-о място сред иновативните компании в страната. Структурата на Sanofi включва пет глобални бизнес направления: „Диабет и сърдечносъдови заболявания“, „Лекарства Обща медицина и бързоразвиващи се пазари“, „Sanofi Genzyme“, „Sanofi Pasteur“ и „Лекарства без лекарско предписание“. В България Sanofi се стреми да повиши качеството на живот на българите, осигурявайки достъп до иновативни здравни терапии и предлагайки диверсифицирано портфолио от фармацевтични продукти.

Коментари