Публикация

Сурогатна медицина: Какво трябва да знаете

Сурогатна медицина: Какво трябва да знаете

Ако решите да прибегните към услугите на заместителна майка, не е излишно да научите за това, което не е обичайно да пишете на сайтовете на клиниките за репродуктивна медицина.


Така че, ние говорим за най-важните и в същото време рядко изразени характеристики на сурогатната медицина в различни страни.
Държавите с висок стандарт на живот: Съединените щати, Чешката република, Обединеното кралство и др. Г. Изглежда, че условията на живот и начин на живот в тези страни логично са свързани с факта, че те са по-високи, отколкото в по-слабо развитите страни. Но обратното е вярно. С висок жизнен стандарт, само най-нестабилните сегменти от населението ще прибягват до такива доходи като раждаемост. Същото важи и за даряването на яйце. Хората, които имат редовна работа, висше образование, водещи здравословен начин на живот, рядко стават сурогатни майки в развитите икономики.
Същата ситуация се наблюдава и в страните, където преобладаващото мнозинство от населението живее под прага на бедността. Тук също трябва да се вземат под внимание ендемичните лоши санитарни условия, замърсената вода и почвата, неспособността да се яде и да се получи здравна грижа.
Идеален вариант тук са страните от втория свят, като Украйна, Казахстан и т.н. Тарифите за заместващо майчинство са огромни в сравнение със средната работна заплата. Жизнеспособността преобладава, така че тя се пресмята в храната. Средните жени в тези страни имат висше образование, високо ниво на информираност и интелигентност. Преобладават в програми за сурогатна майчинство.
Що се отнася до Обединеното кралство, сурогатното майчинство е позволено тук само на доброволна основа. Предполага се, че ако една жена е готова да предприеме тази стъпка безплатно, тогава вие знаете майката, както и начина й на живот.
Жизненият стил на заместващата майка е от голямо значение, тъй като тя е тя, която носи вашето дете през първите 9 месеца от живота си.
http://zamestvashtomaichinstvo.com/

Коментари