Публикация

УСБАЛО участва в Националната конференция Медик РОН

УСБАЛО участва в Националната конференция Медик РОН

Тя ще се проведе от 7 до 10 декември в Пловдив


За трета година Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО) ще участва в Националната конференция Медик РОН. По традиция тя ще се проведе от 7 до 10 декември 2017 г. в „Гранд хотел Пловдив“.

 

Събитието се организира от Образователна академия по онкология с почетен председател проф. Черноземски, Научното дружество по неврология и Ревматологичното научно дружество, Сестринското онкологично дружество. Инициатори на събитието са акад. Иван Миланов, проф. Рашо Рашков, проф. Галя Куртева. Целта е да съберат различни специалисти с авангардно мислене, които да представят най-новите направления в различните специалности.

 

Тази година на форума гост лектори са водещи специалисти от различни специалности. Освен домакините на събитието - онколози, невролози, ревматолози, участие ще вземат имунолози, фармаколози, генетици, молекулярни биолози, хирурзи, експерти по медицинско право, радиолози, хирурзи, диагностици и много други. Достойно място и представяне подготвят специалисти по здравни грижи, рентгенови и медицински лаборанти. 
В организираната Образователна академия участие вземат млади изследователи, които представят научните си разработки и кандидатстват за довършване на работата или посещение на център по темата. 

 

За първи път се организира и сесия „Така НЕ!“, като целта е да се докладват проблеми в диагностиката и лечението. 

 

Университетска болница по онкология ще участва активно в конференцията. Доклади ще бъдат представени от проф. Първанова, проф. Пиперкова, проф. Куртева, доц. Михайлова, проф. Нейков, проф. Куртев, участие с презентации ще представят повече от 20 специалисти по здравни грижи, лаборанти. 

Коментари