Публикация

Да засилим имунитета преди зимата

Да засилим имунитета преди зимата

ВитаФит е сиропна форма, съставена от студено пресовани сокове от бъзак и арония, и екстракти от живовляк, шипка, подбел, ехинацея, женшен, мащерка и малина. Витафит защитава организма от грипни и вирусни заболявания, чрез мощна стимулация на имунната система.


Има ли сигурен начин да засилим имунната система?


Периодът есен-зима е период, който се характеризира със засилване на вирусните инфекции и отслабване на имунната система. Това е времето, когато организмът се изтощава и започва да страда от липсата на витамини и минерали. Това е времето, в което трябва да му се помогне, като освен яденето на плодове и здравословното спортуване, е добре да приемаме хранителни добавки, извлечени от билки.

На какво да наблегнем?

Ехинацеята първи помощник в борба с грипа и настинките. Тя не само подсилва имунитета, но и го изгражда при хора, при които той липсва. Ехинацеята облекчава симптомите на запушен нос, хрема и кашлица и помага за бързо справяне с инфекцията при простудни заболявания. Доказано е, че приемът на тази билка скъсява наполовина времето, за което протича болестта (грип, настинка).

Друг много силен помощник за крепко здраве е аронията. Тя е е чудесен източник на витамини и антиоксиданти. Антиоксидантните съставки на плодовете на аронията са в най-висока степен, в сравнение с останалите горски плодове. Аронията действа укрепващо на целия организъм, затова е добре да се приема целогодишно, а не само в есенно-зимния период. Препоръчва се при раковоболни, главно като превантивно средство.

Не на последно място идва бъзакът, който не само подсилва имунната система, но се използва и за лечение на куп заболявания. Има благоприятно влияние при заболявания на горните дихателни пътища – пневмония, бронхит, тонзилит и и др. Способства за понижаване на висока температура, което се дължи предимно на гликозидните вещества в него.

Има ли единно решение?

Има ли продукт, който да съдържа трите чудотворни билки? Да, има и се нарича ВитаФит. ВитаФит е сиропна форма, съставена от силно концентрирани, студено пресовани сокове от бъзак и арония, в които са добавени високи концентрации екстракти от теснолист живовляк, шипка, подбел, ехинацея палида, пчелен мед, женшен, мащерка и листа от малина. По този начин е необходимо приемането на малки дози от сиропа с максимален терапевтичен ефект. Препаратът е разработен с идеята за цялостна защита на организма от грипни и вирусни заболявания, чрез мощна стимулация на имунната система. Много ефективен срещу респираторни заболявания, кашлица и благоприятства бързото възстановяване при простудни и грипни заболявания.

Коментари

Анонимен
6 дек 2017 13:32

Прекрасен Продукт. Много съм доволен. Миналата година децата не са боледували. Тази година продължаваме да го пием цялото семейство и се чувстваме прекрасно