Публикация

Ядрено-магнитният резонанс в болница „Токуда“ вече работи и в неделя

Ядрено-магнитният резонанс в болница „Токуда“ вече работи и в неделя

Новото работно време има за цел да улесни хората в активна възраст със служебни ангажименти през делничните дни


Клиниката по образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда вече извършва магнитно-резонансни изследвания на планови пациенти и в неделя.  Промяната в работното време цели да улесни пациентите, чиито състояния не са спешни и не изискват хоспитализация. 

 

„Ангажирани през седмицата, такива пациенти отлагат изследването си, тъй като то не може да се извърши в удобно за тях време. Това увеличава риска заболяването им да се развие или влоши“, обясни началникът на Клиниката по образна диагностика проф. Галина Кирова. 

 

„С промяната в работното време искаме да обхванем хората в активна възраст, които имат служебни ангажименти, малки деца, възрастни родители, и често им се налага да пренебрегват собствените си нужди“, допълни проф. Кирова.

 

Прегледите и консултациите в клиниката се осъществяват след предварително записан час през Регистратурата на Образна диагностика на тел. 403 49 20. 

 

В зависимост от сложността на обработката на получените образи и медицинския анализ, резултатите се получават в рамките на 2 до 24 часа. Както и през седмицата, така и в неделя готовите резултати могат да се проверят в сайта на болницата след предварителната регистрация. За пациентите, които заявят желание, документите от проведеното изследване могат да бъдат изпратени на предварително предоставен адрес.

Коментари