Публикация

Ядрено-магнитният резонанс в болница „Токуда“ ще работи и в празничните дни

Ядрено-магнитният резонанс в болница „Токуда“ ще работи и в празничните дни

Изследванията на планови пациенти ще се извършват на 23, 26, 27 и 30 декември, почивни дни са 24, 25, 31 декември и 1 януари


Клиниката по образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда ще извършва магнитно-резонансни изследвания на планови пациенти и в празничните дни. Почивни ще бъдат единствено 24 и 25 декември, както и 31 декември и 1 януари. 

 

На 23, 26, 27 и 30  декември, които са официални почивни дни, ядрено-магнитният резонанс ще работи. Промяната е част от политиката на клиниката за улесняване на достъпа на планови пациенти до висококачествена диагностика. 

 

Необходим е предварително записан час на телефона на Регистратурата на Образна диагностика 02/403 49 20. В зависимост от сложността на обработката на получените образи и медицинския анализ, резултатите се получават в рамките на 2 до 24 часа. 

 

Както и през седмицата, така и в неделя, готовите резултати могат да се проверят в сайта на болницата след предварителната регистрация. За пациентите, които заявят желание, документите от проведеното изследване могат да бъдат изпратени на предварително предоставен адрес.


 

Коментари