Признаването на "трети пол" ще обърка насилствено децата?!
NewHealthIdeas-NHI
NewHealthIdeas-NHI
Организация
Признаването на "трети пол" ще обърка насилствено децата?!

Признаването на "трети пол" ще обърка насилствено децата?!

Проблемът с гласуването за признаване на " трети пол" е сериозен

Лекар съм, акушер-гинеколог. Виждам всеки ден как се раждат децата - момичета и момчета /женски и мъжки пол/. Няма трети пол.  Може ли някой да ми обясни какво представлява "трети пол"?! - заяви бившият министър на здравеопазването д-р Таня Андреева, цитирана от dir.bg

Като точка 6 от дневния ред на предстоящото гласуване на Министерски съвет е записан проектът за ратифицране  т.нар. Истанбулска конвенция, която признава третия пол.В случай, че бъде нормативно пирзнато съществуването на трети пол, то ще бъде нормативно наложено съобразяването с него още в най-ранна детска възраст.  Гласуването на " трети пол" е сериозен проблем, не само в икономически, но и в социален аспект.Въпросът има ли, или не трети опл е от съществена важност за демографската политика и раждаемостта.

Не може да объркваме децата си! Няма трети пол! А кой как се чувства е въпрос на избор,

 

категорична е д-р Андреева. 

 

Въпросът за нормативното признаване на съществуването на "трети пол" ще се окаже доста оспорван, като защитниците на тезата, че третият пол е реално съществуващ, настояват да бъдат равноправни на признаните в момента два пола - мъже и жени.


 

Мнения