Публикация

ЕКСКЛУЗИВНИ ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ В СЪБИТИЯТА НА БАЛИ ПРЕЗ 2018-ТА

ЕКСКЛУЗИВНИ ТАКСИ ЗА УЧАСТИЕ В СЪБИТИЯТА НА БАЛИ ПРЕЗ 2018-ТА

Преференциалните условия са в сила за членове на асоциацията през настоящата година


До 20.01.2018 г. пакетната регистрация за събитията на БАЛИ през 2018-та е с 50% отстъпка. 

До 31.01.2018 г. регистрацията за единично събития и/или модул от ежегодния Курс по лекарствени регулации е с -25% отстъпка.

Условията са в сила само за членове на Българска асоциация за лекарствена информация през настоящата година.

Събитийният календар на БАЛИ стартира със семинар на 30.03.2018 г. на тема "Cosmetic products - update, Food supplements - update, Foodvigilance and market surveillance, Medicines with well established  use; Bioprinting - what does it mean?; 3D- and 4D-printing in medicinal products; GDPR Directive". Събитието е про боно за всички членове на асоциацията през 2018 г.

В края на м. май, 31.05.2018 г., ще се състои вторият уъркшоп за годината на БАЛИ. Темата на събитието е "Medical Writing, base for the clinical trial and HTA". Събитието е за ограничен брой участници.  

Следва едно от най-големите събития на БАЛИ за годината - "Regulatory Update - Brexit, Market Access (HTA); Off-Label Use of Medication for Children; Orphan Drugs;  Drug Supply - Falsified Medicinal Products - update". То ще се проведе на 01.06.2018 г., с участието на топ-лектори от България и Европа.

Традиционният Курс по лекарствени регулации - едно от най-очкаваните събития за годината сред цялата фарма общност у нас, ще се състои в три модула.

Програмата на годишния събитиен календар на БАЛИ, заявлението за членство и регистрационните форми са публикувани на интернет страницата на асоциацията - www.badibg.org.

Програмата на асоциацията съвсем не приключва с посочените събития. В процес на договаряне и подготовка са още ивенти, които ще провокират професионалния интерес на експертите в сектора.

Коментари