Публикация

4 стъпки за лесна регистрация в CredoWeb

Следвайте посочените в текста стъпки и ще направите регистрацията си за по-малко от минута


 

 

 

 

 Стъпка 1 - изберете "Регистрация"

 

 Отидете в горния десен ъгъл на екрана и изберете бутон "Регистрация"

 

Регистрация в CredoWeb - стъпка 1
стъпка 1

   

 

 

Стъпка 2 - въведете валидни имейл и парола

Имейлът, с който ще направите регистрацията, е имейлът на който ще получавате всички важни съобщения, касаещи Вашия профил в системата. Затова попълнете имейл, който наистина използвате и отваряте достатъчно често. 

Паролата е важна част от защитата на Вашия профил. Изискването на системата е тя да съдържа най-малко 6 знака - букви на латиница, символи, цифри. Препоръчваме Ви да комбинирате букви и цифри, за да създадете парола с висока степен на защита.

След като завършите регистрацията си, имате възможност да свържете профила си в CredoWeb с профила си във Facebook и да улесните достъпа си в системата.

 

 

Стъпка 3 - изберете тип профил

Избирането на тип профил е една от най-важните стъпки, които трябва да направите, когато извършвате своята регистрация в CredoWeb. Разгледайте добре типовете профили и посочете този, който отговаря на Вашата професионална идентичност. Имайте предвид, че различните типове профили в системата имат различен достъп до функционалностите, които тя предлага. Ако не се сигурни кой профил да изберете - потърсете помощ от администратор на CredoWeb на посочените за връзка имейл и телефони.

Пример: ако сте общопрактикуващ лекар/пулмолог/кардиолог..., следва да изберете тип профил "лекар"; ако сте дентален лекар, изберете "стоматолог"; ако възнамерявате да използвате системата като обикновен потребител, изберете "потребител". Може да смените първоначално избрания тип профил като се свържете с администратор на CredoWeb.

 

                                                      стъпка 3

 

 

Стъпка 4 - попълнете данните за Вашия профил

Попълнете с коректни данни всички задължителни полета . Обърнете внимание кои от тях ще бъдат видими за останалите потребители на системата и кои се използват единствено за връзка на администратор на CredoWeb с Вас. 

От изключителна важност е попълнените данни да бъдат коректни с цел верификация на профила. 

 

 

 

 

Това са 4-те стъпки, които Ви позволяват бързо и лесно да станете част от най-голямата здравна общност в България!

Ако сте срещнали някакви затруднения, екипът на CredoWeb е на разположение за съдействие.

Не се колебайте да ни потърсите!

Коментари

Прекрасно приложение заслужава си да се изтегли много полезна информация пожелавам ви много успехи