Публикация

6 стъпки за лесна регистрация в CredoWeb

6 стъпки за лесна регистрация в CredoWeb

Следвайте посочените в текста стъпки и ще направите регистрацията си за по-малко от минута


 

 

 

 

 Стъпка 1 - изберете "Регистрация"

 

 Отидете в горния десен ъгъл на екрана и изберете бутон "Регистрация"

 

Регистрация в CredoWeb - стъпка 1
стъпка 1

   

 

 

Стъпка 2 - въведете валидни имейл и парола

Имейлът, с който ще направите регистрацията, е имейлът на който ще получавате всички важни съобщения, касаещи Вашия профил в системата. Затова попълнете имейл, който наистина използвате и отваряте достатъчно често. 

Паролата е важна част от защитата на Вашия профил. Изискването на системата е тя да съдържа най-малко 6 знака - букви на латиница, символи, цифри. Препоръчваме Ви да комбинирате букви и цифри, за да създадете парола с висока степен на защита.

След като завършите регистрацията си, имате възможност да свържете профила си в CredoWeb с профила си във Facebook и да улесните достъпа си в системата.

 

Стъпка 2

 

Стъпка 3 - изберете тип профил

Избирането на тип профил е една от най-важните стъпки, които трябва да направите, когато извършвате своята регистрация в CredoWeb. Разгледайте добре типовете профили в падащото меню и посочете този, който отговаря на Вашата професионална идентичност. Имайте предвид, че различните типове профили в системата имат различен достъп до функционалностите, които тя предлага. Ако не се сигурни кой профил да изберете - потърсете помощ от администратор на CredoWeb на посочените за връзка имейл и телефони.

Пример: ако сте общопрактикуващ лекар, следва да изберете тип профил "лекар"; ако сте дентален лекар, изберете "стоматолог"; ако възнамерявате да използвате системата като обикновен потребител, изберете "потребител". Може да смените първоначално избрания тип профил като се свържете с администратор на CredoWeb.

 

                                                      стъпка 3

 

 

Стъпка 4 - попълнете данните за Вашия профил

Попълнете с коректни данни всички задължителни полета (отбелязани са с червен пояснителен текст). Обърнете внимание кои от тях ще бъдат видими за останалите потребители на системата и кои се използват единствено за връзка на администратор на CredoWeb с Вас. 

От изключителна важност е попълнените данни да бъдат коректни. Моля, участвайте в системата с истинските си имена, защото ние държим на комуникация, базирана на доверие, осъществявана между истински хора, а не между измислени профили. Благодарим и гарантираме, че следим за "чистота" на средата. 

Стъпка 4

 

Стъпка 5 - изберете интереси

Изборът на интереси определя съдържанието, което ще се показва на Вашата стена. Изберете теми, към които имате интерес, като имате предвид, че след завършване на регистрацията ще имате възможността да добавите още теми, както и да коригирате първоначално избраните.

 

Пример: Ако по време на регистрация прескочите стъпка "изберете интереси", след като влезете в системата няма да виждате никакви публикации от други потребители до момента, в който не изберете теми.

Стъпка 5

                              

 

Стъпка 6 - потвърждаване на профила (за лекари, стоматолози и фармацевти)

Това е една от най-важните стъпки за профили тип "лекар", "стоматолог", "фармацевт". Когато завършвате регистрацията си, системата ще поиска от вас да потвърдите профила си. Потвърждавайки своя профил като специалист, Вие ще може да попълните опит, работно място и друга важна за Вас професионална информация, и да бъдете "видим" за Вашите колеги и пациенти. 

Ако пропуснете тази стъпка, системата всеки път ще Ви напомня, че трябва да извършите потвърждаване, за да стане Вашия профил на специалист реален и да може да използва всичките предимства, които имат профилите лекар, фармацевт, стоматолог.

Стъпка 6

 

 

Това са 6-те лесни стъпки, които Ви позволяват бързо и лесно да станете част от най-голямата здравна общност в България!

Ако сте срещнали някакви затруднения, екипът на CredoWeb е на разположение за съдействие от всякакъв характер.

Не се колебайте да ни потърсите!

Коментари

5 фев 2018 19:52

Прекрасно приложение заслужава си да се изтегли много полезна информация пожелавам ви много успехи