Публикация

Репортаж на БТА за кампанията Думите лекуват на отделението по медицинска онкология

Репортаж на БТА за кампанията Думите лекуват на отделението по медицинска онкология

Благотворителна кампания "Думите лекуват" е започнало отделението по медицинска онкология в УМБАЛ "Дева Мария" - Бургас. Идеята е създаването на болнична библиотека от дарени книги, надписани с топли и окуражителни послания и пожелания към пациентите на отделението.


Благотворителна кампания "Думите лекуват" е започнало отделението по медицинска онкология в УМБАЛ "Дева Мария" - Бургас. Идеята е създаването на болнична библиотека от дарени книги, надписани с топли и окуражителни послания и пожелания към пациентите на отделението. Целта е докато медикаментите лекуват тялото, с лечебната сила на добрите думите да се лекува и душата на пациентите.

 

Целият текст тук:

http://www.bta.bg/bg/video/show/id/0_vfca6lf1

Коментари

Петър Краев
24 яну 2018 15:04

Къде се пращат книгите?

Здравейте, адресът на отделението е гр. Бургас, ул. Ванче Михайлов 1, ет. 2, Отделение по медицинска онкология на университетска болница "Дева Мария"

Тина Малинова
24 яну 2018 15:01

Това е най-смислената кампания в подкрепа на онкоболни хора напоследък. Не знам чия е идеята, но му стискам ръката. Когато човек е болен, душата му има нужда от храна повече от всякога. А каква по-добра храна за една душа от хубава книга с подходящо послание. Браво хора!