Публикация

CREDOWEB ВРЪЧВА НАГРАДАТА ЗА ДИГИТАЛНО АКТИВЕН ФАРМАЦЕВТ НА 2017 г.

Победителят ще бъде обявен на тържествената церемония за Деня на фармацевта на 10 февруари във Велико Търново, организирана от Българския фармацевтичен съюз


Носителят на годишната награда за дигитален фармацевт на 2017 г. на CredoWeb ще бъде обявен на тържествената церемония за Деня на съсловната организация на фармацевтите на 10 февруари във Велико Търново, която се организира от Българския фармацевтичен съюз. Критериите за номинация са:

  • Активно участие във виртуалните дискусии в CredoWeb;
  • Атрактивно представяне на аптека в CredoWeb;
  • Участие в модул ПРОМОЦИИ
  • Популярност на база най-много последователи в CredoWeb.

Целта на наградата е да се стимулира умението на търговците на дребно да презентират продуктите и услугите си онлайн, както и да комуникират все по-успешно с пациентите си в интернет.

Победителят ще получи грамота за дигитална активност и ваучер за екскурзия на стойност 500 лв. до избрана от него дестинация.

До последния момент ще се имат предвид активностите на фармацевтите в CredoWeb.

Миналата година CredoWeb връчи награда за дигитално активна аптека, която беше спечелена от аптеки Радикс – Бургас. Това е малка регионална верига аптеки, която привлече вниманието на потребителите в платформата с професионалното си присъствие. Нейните публикации надхвърлиха стандартната комуникация  на фармацевтични продукти и услуги и показаха, че спектърът на компетентност и атрактивност може да бъде разширен чрез интересна и полезна информация в сферата на науката, терапията и здравословния начин на живот.

Тази година във фокуса на интерес на CredoWeb e не само аптеката, но и фармацевтът и личната му активност като специалист по здравна грижа.

 

 

Коментари