Публикация

АЛОЕ ВЕРА - РАСТЕНИЕ С УНИКАЛНИ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА

В продължение на векове Алое Вера се използва за лечебни и козметични цели от древните цивилизации на Египет, Китай, Гърция, Рим и Индия.


Древните египтяни дори са го наричали „растение на безсмъртието“. Прозрачният гел, който се съдържа в листата му се е използвал за лечение на рани, изгаряния, кожни инфекции и редица кожни заболявания. Днес Алоето се прилага много успешно и вътрешно.

 

ALOE VERA BARBADENSIS MILLER е СПЕЦИАЛЕН СОРТ алое вера, познат в медицината с широкото си приложение при различни болести и проблеми. 


Единствено над 5 годишните растения от този сорт притежават лечебни свойства при ракови заболявания, болка от различен тип, имат ревулзивни свойства върху кожата, действат активно срещу косопад и редица други заболявания!

 

Растението е богато на антиоксиданти (витамини А, С, Е), антрахинонови гликозиди (лаксативни и силно пургативни средства), биогенни стимулатори, неорганични минерали (калций, феромагнезий и калий), 18 от 20-те аминокиселини, необходими на човешкият организъм, органични съставки, ензими и полезни мазнини.

 

Прилага се:
- като натурално разхлабително;
- при косопад, заздравява, подхранва и изглажда косъма, активира растежа на нова коса;
- има силен противовъзпалителен ефект;
- облекчава ставни и мускулни болки (артрит, гонартроза);
- има антибактериални и противогъбични свойства, ако се използва във висока концентрация директно върху засегнатите участъци;
- натурален хемостатик е и може да се използва като локално кръвоспиращо средство;
- понижава температурата;
- облекчава и възстановява изгорена кожа (от слънце или битово изгаряне);
- овлажнява дълбоко кожата и възвръща сияйния й вид
- стимулира митозата (използва се при раково боли и за превенция от рак);
- подобрява кръвния поток;
- при възпаление на влагалището и бяло течение;
- при екземи, акне, псориазис, розацея;

 

За повече информация за продуктите, съдържащи алое вера и доставката им можете да се свържете с нас на лично съобщение или на 
0887 20 99 27.

 

Коментари