Публикация

Дорияна Чакърова стана дигитален фармацевт на 2017-а

CredoWeb връчи за втори път наградата на церемония на Българския фармацевтичен съюз


Маг.-фарм. Дорияна Чакърова бе обявена за дигитално активен фармацевт на 2017 г. Отличието бе връчено от CredoWeb на церемонията по случай Деня на съсловната организация във Велико Търново.

 

Г-жа Чакърова е  управител на Аптека 1 - Асеновград и заслужи отличието както с персоналната си активност във виртуалните дискусии в платформата и множеството си последователи, така и с атрактивното представяне на аптеката и активното си участие в модул ПРОМОЦИИ.

 

„Миналата година наградата бе само за аптека, сега слагаме по-персонален фокус и стимулираме и професионаланата позиция на фармацевта като здравен специалист“, каза Лиляна Филипова, мениджър Ключови клиенти на CredoWeb.  

 

Дорияна Чакърова  получи грамота и ваучер на стойност 500 лв. за пътуване до избрана от нея дестинация.

„Активността в платформа като CredoWeb e изключително полезна за популязирането на малки аптеки като нашата“, заяви в нея  като част от маркетинговата стратегия и за лична онлайн репутация.

Г-жа Чакърова бе специално поздравена от проф. Илко Гетов, председател на БФС и Богдан Кирилов, зам.-директор на Изпълнителната агенция по лекарствата.

 

Коментари

Честито и успехи

Дорияна е един изключителен фармацевт, който прие с готовност не само да се включи в платформата, но и успя да разработи своя профил и профила на аптеката си успешно и по този начин помогна и за нейното популяризиране. Желая й много здраве и още много успехи!