Публикация

Д-р Калоян Давидов е първият в света урологичен хирург със сертификат Master Surgeon of Urology

Д-р Калоян Давидов е първият в света урологичен хирург със сертификат Master Surgeon of Urology

Отличието се присъжда за ефективни и качествени хирургични грижи от международната сертификационна програма Surgical Review Corporation


Д-р Калоян Давидов, началник на Отделението по урология и медицински директор на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, бе удостоен със сертификат Master Surgeon of Urology – първият в света, който се присъжда на урологичен хирург. Признанието идва от международната сертификационна програма SRC (Surgical Review Corporation).

 

SRC е международно призната система за сертификация на хирурзи, медицински центрове и болници, която има за цел повишаване на безопасността и ефективността, и утвърждаване на качествените хирургични грижи в цял свят. Процесът по сертифициране разглежда не само качеството на хирургичните умения, но и цялостното обслужване, отношение и грижа на хирурга към пациента. SRC-сертификатът е разпознаваем международен символ на качество и обоснован критерий за избор на хирурзи и лечебни заведения от страна на пациентите.

 

Към момента д-р Калоян Давидов е единственият хирург, покрил изискванията на сертификационната програма за специалност „Урология“.

Коментари

Анонимен
18 мар 2018 15:22

сърдечни поздравления на д-р Калоян Давидов! Успехи!