Публикация

Шоколад, сладки емоции и усмивки с Вдъхновения Natural Shop

Шоколад, сладки емоции и усмивки с Вдъхновения Natural Shop

Вдъхновения Natural Shop представи здравословни шоколадови изкушения на Grand Chocolate Festival 2018


10 и 11 март бяха изпълнени с много емоции за екипа на Вдъхновения Natural Shop – био магазинът и сладкарница взе участие в Grand Chocolate Festival 2018, където от сутрин до късен следобед Борислава Люцканова – собственик на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ и Вдъхновения Natural Shop – посрещаше с усмивка и здравословни шоколадови изкушения гостите на фестивала на шоколада.

 

 

 

Щанд №72 поднесе на посетителите редица изненади, сред които шоколадовата торта Milky way, ръчно приготвени шоколадови бонбони, фитнес мъфини с шоколад, без глутен и млечни продукти, както и няколко от книгите на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – „Кажи НЕ на глада“ от Инес Субашка, специалното издание на Борислава Люцканова „Суров шоколад“ и още много други. Здравословните натурални и био продукти, които екипът на Вдъхновения Natural Shop с грижа беше приготвил за изложението на шоколад, подсладиха деня на малки и големи. След края на втория ден от фестивала на щанда останаха само усмивките по лицата, говорещи за успеха на био магазина.

 

 

Екипът на Вдъхновения Natural Shop запазва спомена от най-шоколадовия уикенд през март и продължава да поднася на своите гости и клиенти нови изкушения, приготвени с много старание, креативност и любов, както и задължителната съставка, присъстваща в менюто на био магазина – здравето!

 

Вдъхновения Natural Shop предлага само продукти с доказано био качество. Може да ги разгледате в онлайн магазина http://www.ns.vdahnovenia.bg, както и да прочетете полезни и лесни съвети и рецепти за здравословно приготвена храна  http://www.vdahnovenia.bg

 

Коментари