Публикация

Започва обучение за здравни медиатори

Започва обучение за здравни медиатори

В курса, който ще бъде официално открит на 19 март, ще се включат 37 души


В УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ ще се проведе обучение за здравни медиатори - випуск 2018 г. Курсовете ще бъдат официално открити на 19 март (понеделник) от 10:00 часа в болницата.  

 

Обучението се организира за седма поредна година

съвместно от Националната мрежа на здравните медиатори в партньорство с Факултета по обществено здраве към Медицинския университет-София, Министерството на здравеопазването и GSK-България. През 2018 г. в обучителния курс ще участват 37 души, които в началото на април ще започнат работа в 30 общини в цяла България. 

 

Участие в събитието ще вземат деканът на Факултета по обществено здраве към МУ-София проф. д-р Цекомир Воденичаров, председателят на фондация „Здравни проблеми на малцинствата“ проф. Ивайло Търнев, представители на Министерството на здравеопазването, Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет, неправителствени организации и други.

 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на CredoWeb. Изтеглете го безплатно от Google Play или App Store

Коментари