Публикация

Почина мъжът, който преби лекарка заради плацента

Инцидентът стана на 1 юли миналата година в „Шейново“


Владимир Стоянов, който нападна миналата година лекарка заради плацентата на бебето си, е починал в съня си, информира в. „24 часа“.

 

38-годишният мъж починал от болест на 12 март,

твърдят негови близки, цитирани от изданието.

 

Името на мъжа нашумя през миналото лято, когато нападна и преби д-р Албена Гагова в столичната АГ болница „Шейново“. Причината бе, че лекарката, която току-що изродила първородния му син, е отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си. Вследствие на побоя д-р Гагова беше с комоцио, счупен нос и множество кръвоизливи. Случаят предизвика вълна от недоволство сред медиците, които излязоха на протести в цялата страна.

 

След нападението Владимир Стоянов избягал, дори подстригал косата си, за да затрудни разпознаването. Той беше обвинен от прокуратурата и даден на съд.

Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката.

Срещу него имаше още няколко дела. Едното бе за укриване на бежанци, другото - за държане на незаконна пушка, с която ги заплашвал. Разследван е и за грабеж на сребърно синджирче от непълнолетен. В миналото е осъждан за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната.

 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на CredoWeb. Изтеглете го безплатно от Google Play или App Store

Коментари