Публикация

Водещи специалисти от Южна Америка на посещение в Хил клиник

Водещи специалисти от Южна Америка на посещение в Хил клиник

Операциите на увеличена простата в Хил клиник ежемесечно се наблюдават от уролози от цял свят. Лазерната енуклеация е изключително щадящ и ефективен метод, който всеки иска да види изпълнен от д-р Фернандо Санча.


За екипа на Хил клиник е чест да посрещне популярния в Колумбия уролог д-р Рафаел Кастеланос, ръководител на отделението по урология в една от най-големите болници в Меделин (clínica Medellín, Universidad Ces ), урогвайският уролог д-р Ернике Кардозо, младия и обещаващ специалист д-р Виктор Риоз (в момента уролог във френската CLINIQUE SAINT AUGUSTIN) и професорът в Университета в Меделин д-р Давид Руиз (Universidad Ces). Обичайно всеки месец оперативните сесии, водени от д-р Фернандо Санча в клиниката ни се наблюдват от лекари, които имат интереси в лазерната урология и които идват, за да почерпят опит.

 

Като метод лазерната енуклеация няма аналог в безкръвното отстраняване на доброкачествено увеличена простата, а д-р Санча е безспорно най-добрия уролог в света, практикуващ метода.

Коментари

Здравейте, мен също ме интересува прегледите дали минават по каса или ако е само платено, каква е цената?

Хил Клиник
27 мар 2018 14:41

Хил клиник не работи с НЗОК. Прегледът в момента е 35 лв., включва и ПСА туморен маркер. Час запишете на 02 439 3131.

Как може човек с проблеми да отиде на преглед и за всеки ли е подходящ? Платена ли е процедурата и може ли по каса?За мъжа си питам

Хил Клиник
27 мар 2018 14:42

Лечението в Хил клиник се заплаща, практически всяка простата, включително и много големите над 150 грамови жлези са подходящи за метода. Особено при мъже със сърдечно-съдови проблеми тъй като не се прави под пълна упойка. Повече информация: 02 439 3131