Публикация

Корекция на лицето с първият и единствен изцяло ОГРАНИЧЕН филър в Хил клиник

Корекция на лицето с първият и единствен изцяло ОГРАНИЧЕН филър в Хил клиник

ПРОЛЕТНА промоция -20% от стойността на БИО филър Algeness през м. април в Хил клиник Естетична дерматология


Единственият изцяло ОРГАНИЧЕН филър Algeness може да бъде част от пролетното ви преобразяване. Само през април в Хил клиник стойността на био импланта е с 20% по-ниска от обичайната.

 

Algeness® е 100% натурален и биоразградим филър, а хистологични и клинични проучвания сочат, че не стимулира флогистични реакции и напълно се резорбира в кожата. Нашите лекари владеят специалният му начин на поставяне, наречен MASTER YOUR RESULTS и резултатите от процедурата са моментални и окончателни. Запазват се поне за година напред и лицето изглежда много естествено.

 

Продуктът се въвежда от сертифициран дерматолог субдермално по спецална микроинжекционна техника в съчетание с масаж и постига отлична корекция на назолабиални и марионетни бръчки, скули и брадичка. Резултатите са контролиран обем, фино скултуриране и контуриране на овали в желана форма. Биофизичната структура на продукта осигурява незабавен ефект и максимално запълва бръчки или кожни депресии за разлика от хидрофилните пълнители, които разчитат на привличане на вода и ефектът им се увеличава с времето. 

 

Тъй като агарозата не мигрира, Algeness е перфектният продукт за прилагане в зони, където молекулярната стабилност е изключително важна, например корекции в назалната зона.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас на 02 439 3131

Коментари

Каква е цената?