Публикация

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018 - Фалшивите лекарства - ролята и мястото на фармацевта

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018 - Фалшивите лекарства - ролята и мястото на фармацевта

Заявихте ли Вашето участие в най-значимия фармацевтичен форум - БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018? Можете да го направите онлайн - до 11 април с ранна такса за участие!


Не пропускайте да станете част от БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2018 - Фалшивите лекарства - ролята и мястото на фармацевта - Международен панаир Пловдив - 22-24 юни 2018 г.

 

Българските фармацевтични дни са запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996 г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име. В духа на поставените традиции събитието се свърза с честването на Еньовден, 24 юни – професионалният празник на фармацевтите в България. За първи път форумът ще се проведе съвместно с Националното сдружение на бакалавър фармацевтите в България.

 

Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва не само фармацевтичното съсловие, но и представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни международни организации, както и много специалисти от областта на здравеопазването.

 

Повече подробности и онлайн регистрация: http://newevent.bg/events/251/bylgarski-farmatsevtichni-dni-2018

Коментари