Публикация

Болница Вита открива Отделение по пластична и реконструктивна хирургия

Болница Вита открива Отделение по пластична и реконструктивна хирургия

Световноизвестната професорка д-р Марита Айзенман-Клайн ще открие отделението


Първата частна болница в София – МБАЛ Вита разраства дейността си и официално ще открие Отделение по пластична и реконструктивна хирургия. Отделението се намира на най-високия етаж в луксозния нов дом на болницата на ул. Филип Кутев №10.

Световнопризнатият пластично-реконструктивен хирург от Германия проф. д-р Марита Айзенман е специалният гост на новото отделение. Проф. Айзенман - Клайн е президент на  Международна конфедерация по пластична реконструктивна и естетична хирургия и консултант в медицинския център за качествен живот Marina Terrace, Дубай.

“Държа да съм близо до пациентите, затова и ще бъда настанена в едно от ВИП студиата на Вита. За мен реконструктивната медицина е бъдещето на медицината изобщо. Основен е стремежът към постигане на високи и дългосрочни резултати без болка и чрез минимално инвазивни интервенции, като се  използва естественият потенциал на тялото и организма. За съжаление и българката става обект на насилие, заливанията с киселина не са изключение. Другото важно направление, в което ще работим с колегите от болницата, е реконструктивната операция на млечна жлеза по метода "fat grafting" (без имплантни). Съветвам пациентките да не отлагат връщането на своята женственост. Бъдещето на пластичната хирургия са стволовите клетки и собствената мастна тъкан. Именно тази ниша ще разработваме с колегите-хирурзи от МБАЛ Вита,“ споделя проф. Айзенман-Клайн.

Консултациите с проф. д-р Марита Айзенман-Клайн за реконструктивни и пластични операции в МБАЛ Вита База 2 (ул. Филип Кутев №10) ще се провеждат по следния график:

16. април (понеделник): 14:18:00 ч.

17. април (вторник): 14:18:00 ч.

18. април (сряда): 14:18:00 ч.

Цената на консултацията е 240 лв. Записване на часове на тел: 02 45 22 000.

Допълнителна информация:

ВИТА База 2 е съвременна структура за лечение, която обхваща ДКЦ и болница. В МБАЛ Вита ежедневно работят лекарски екипи в 7 операционни зали, на разположение на пациентите са 194 ергономични болнични легла, индивидуални родилни зали, хотелски лукс и най-модерно оборудване. Със своята площ от 9000 кв. метра площ, близост до планината и паркинг с 90 места, Вита База 2 отговаря на нарастващите нужди на пациентите от съвременно българско лечение. ВИП студиата за настаняване на пациентите са обзаведени ултрамодерно и освен стандартните за стаите телевизор с плосък екран, ергономични подвижни легла и интериор в меки тонове, разполагат и с удобен диван, тоалетка с огледало, кухненски бокс  и тераса. МБАЛ Вита разполага с Родилно отделение, Неонатологично отделение, Отделение по урология и андрология,  Отделение по ортопедия и травматология, Отделение по анестезиология и интензивно лечение, Отделение по гинекология,  Отделение по хирургия, Рентгеново отделение,  Инвитро Център, Лабораторен блок, Неотложно звено. Предстои откриване на отделение по Неврохирургия и Отделение по гастроентерология. Научете повече на www.vita.bg.

Коментари