Публикация

Натурални продукти от лечебен коноп на префeренциални цени

Качеството е доказано, ползват се от деца, бременни, кърмачки и хора с много чувствителна кожа


Аптека „Централ Фарма“ предлага на своите клиенти на преференциални цени натурални продукти от лечебен коноп на фирма „Каннадерм“.

Ключовата суровина е студено пресованото масло със запазени органични качества. Удивителното конопено семе (разновидност на растението Cannabis Sativa) от Канада е една от придобиващите голяма популярност през последните години супер билки.

В продуктовата гама на „Каннадерм“ ние използваме уникални съчетания на конопеното масло в комбинация с доказани билкови екстракти. Всеки един продукт от гамата на „Каннадерм“ има сертификат, който удостоверява, че са използвани чисто конопено масло или екстракт от семената. Продуктите от гамата „Каннадерм“ се създават въз основа на синергична комбинация на биоактивно конопено масло и екстракт от сибирска ела и са защитени с патент.

Качеството на продуктите „Каннадерм“ е доказано и е възможно те да бъдат използвани дори от най-малките - децата, както и от бременни жени, кърмачки и хора с много чувствителна кожа.

Притежава свойството да абсорбира излишните течности. Има и мощно регенериращо и противовъзпалително действие, което го прави незаменимо средство за лечение на кожни проблеми като рани и екземи.

 

Продуктите са в няколко серии:

  • „Каннадент“ - за устната кухина, зъбите и устните

  • „Атопос“ - за атопични проблеми на кожата е гамата

  • „Регенерация“ - при кожни дефекти

  • За мускули, стави, вени

  • „Акнеа“ - грижа за лицето с акне

  • „капилус“ - грижа за косата и кожата на главата

  • Детска серия „Робатко“

Представяме ви информация за някои от продуктите:

 

Каннадент серум от серия „Каннадент“ се прилага при херпеси и афти, парадонтоза , при използване на протези или брекети.

 

 

Конопка мехлем от серия „Атопос“ е за много силно суха и напукана кожа. Предназначен е за ежедневно използване както при възрастни, така и при деца. Създаден по природна рецепта с богато съдържание на масло от коноп и шеа.

 

 

Регема крем от серия „Регенерация“ съчетава масло от коноп с хвойново масло по рецепти от сибирската традиционна медицина. Подходящ е за заздравяване на белези от рани и изгаряне. Лесно попива, бързо овлажнява кожата, а това допринася за бързото й възстановяване.

 

 

Венозил балсам за вени охлажда уморени и тежки крака. Лесно попива и няма лепкав ефект. При постоянна употреба помага за намаляване на отоците на глезените, намалява усещането за прекомерна умора и тежки крака.

 

 

Шампоан против пърхот от серия „Капилус“ облекчава сърбежа и дразненето на скалпа и намалява образуването на пърхот.

 

 

Крем против подсичане от серия „Робатко“ лесно се втрива и веднага създава защитен филм върху кожата, което предпазва от влага, поява на обрив под пелената или дерматит.

 

Фирма „Каннадерм“ стартира на чешкия пазар през 2002 г., първа започва да разработва и да произвежда по собствени рецепти, в които се използват свойствата на конопеното масло.

 

 

Коментари