Публикация

See & Treat: The New Trends in Office Hysteroscopy с проф. Стефано Бетоки и проф. Серхио Хаимович

 See & Treat: The New Trends in Office Hysteroscopy
с проф. Стефано Бетоки и проф. Серхио Хаимович

11-12 май 2018 г. МБАЛ "Надежда" София


Уважаеми колеги,

 

Каним Ви на вълнуваща среща за всички, които се интересуват от минимално инвазивна гинекология – проф. Стефано Бетоки пристига в София за новото ни събитие, посветено на офис хистероскопията: двудневен ъуркшоп с майсторски клас при проф. Стефано Бетоки.

 

Събитието е под надслов See & Treat: The New Trends in Office Hysteroscopy и ще се проведе на 11-12 май 2018 г., като първият ден ще бъде посветен на лекции и дискусии, а вторият – изключително на хирургия на живо.

 

Проф. Стефано Бетоки от Университетската болница в Бари, Италия, е име, което няма нужда от представяне, защото е тясно свързано с развитието на съвременната хистероскопия.

 

Проф. Бетоки революционизира хистероскопската хирургия с въвеждането на вагиноскопския достъп през 1992, но също и с първия 5-милиметров хистероскоп – нововъведения, които позволяват хистероскопската процедура да се изпълнява без анестезия в амбулаторни условия.

 

Проф. Бетоки въвежда и подхода See & Treat (виж и излекувай), обединяващ диагностичен оглед и оперативна интервенция в една процедура.


Освен проф. Бетоки гост-лектор и тутор ще бъде също проф. Серхио Хаимович от Университетска болница Дел Мар в Барселона, Испания – пионер на използването на медицински лазер в офис хистероскопията и председател на Световния конгрес по хистероскопия.


Работният език на събитието е английски. 
Местата са ограничени.

Регистрацията е отворена до 01 май 2018 и е достъпна тук ---> РЕГИСТРАЦИЯ

Коментари