Публикация

Заповядайте на Втори национален студентски фестивал на медицинските университети

Заповядайте на Втори национален студентски фестивал на медицинските университети

На 21 април от 15:00 ч. студенти от медицинските специалности на 6 университета в страната и чужбина ще се срещнат в кино-концертната зала на хотел „Черноморски" в СОК „Камчия", за да представят своите умения и да се забавляват заедно


Заповядайте на Втори национален студентски фестивал на медицинските университети с международно участие

Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов" - Варна организира Втори национален студентски фестивал на медицинските университети в България с международно участие.

На 21 април от 15:00 ч. студенти от медицинските специалности на 6 университета в страната и чужбина ще се срещнат в кино-концертната зала на хотел „Черноморски" в СОК „Камчия", за да представят своите умения и да се забавляват заедно.

Ръководството на МУ-Варна дава сцена за изява на художественото творчество на студентите от МУ-Варна, МУ-София, МУ-Пловдив, МУ-Плевен, Медицински факултет на Тракийски университет - Стара Загора и Университета в Патра, Гърция. Близо 40 са изпълненията, с които над 200 участници ще представят своите университети. Разнообразие от стилове ще удовлетвори и най-капризните вкусове.

Богата палитра от музикални, танцови и театрални изпълнения ще пренесат гостите на вълната на фестивалния дух и ще докажат, че освен блестящи медици студентите крият и неподозирани таланти.

Втори национален студентски фестивал на медицинските университети в България с международно участие ще ни отведе до танцовата фиеста на „Амазонията на Азия" - Непал, до бреговете на Индия и ще ни потопи в мистичния свят на госпъл музиката. Вечните рок класики, най-модерните поп парчета, чувствените танци от сърцето на Латинска Америка са само част от пленителната програма на фестивала. Чистотата на автентичния български фолклор пък категорично ще затвърди силата на ангелските гласове на родните участници.

Екипът на МУ-Варна е подготвил и редица съпътстващи фестивалната част занимания за студентите, които да направят преживяването за тях още по-вълнуващо и интересно. Комплимент от организаторите от МУ-Варна е посещение на Астрономически център с планетариум, където желаещите ще могат да присъстват на лекция, изнесена от космонавт. Сред останалите интересни занимания, които се предлагат, са разходка с лодка, посещение на Славянски център и Музей на кристала, както и разнообразни спортни дейности.

Заповядайте на Втори национален студентски фестивал на медицинските университети в България с международно участие, за да се насладите на една експлозия от красота и феерия, представена ни от различни култури и традиции!

Вход свободен! 

Пълната програма за събитието вижте тук.

Коментари