Публикация

„ЛИНА” с безплатни консултации от лекари и тестове за Хепатит C на изложението „Зона здраве”

„ЛИНА” с безплатни консултации от лекари и тестове за Хепатит C на изложението „Зона здраве”

Медицинска лаборатория „ЛИНА” се включва в третото издание на изложението „Зона Здраве” с безплатни консултации от лекари. Изложението ще се проведе тази събота и неделя, 21-ви и 22-ри април 2018г., в мол „Бургас Плаза” в к-с „Изгрев”


Медицинска лаборатория „ЛИНА” се включва в третото издание на изложението „Зона Здраве” с безплатни консултации от лекари. Изложението ще се проведе тази събота и неделя, 21-ви и 22-ри април 2018г.,  в мол „Бургас Плаза” в к-с „Изгрев”. Съвместно с Национална пациентска организация лаборатория „ЛИНА” ще извърши и безплатни тестове за Хепатит C.  Те ще се извършват на отделен щанд до изчерпване на количествата.

За какво можете да попитате лекарите на „ЛИНА”?

Женско здраве – д-р Ярослава Маринчева ще запознае посетителките с предимствата на течно базираната цитонамазка, кога е добре да посетите гинеколог  за взимане на проба и какво означават резултатите. Биологът Красимира Чернаева ще сподели последните новости при ДНК тестовете на полово-предавани инфекции с кандида албиканс,  хламидия, гонорея и др.

Бременност, диабет, проблеми с щитовидната жлеза, хронични заболявания – специалистите по клинична лаборатория на „ЛИНА” ще разкажат  за най-разпространените профилактични изследвания и ще Ви дадат ценен съвет кои изследвания са най-подходящи за различните заболявания и кога трябва да се извършват.

Вирусологични тестове – на щанда на „ЛИНА” ще можете да говорите с  вирусолога д-р Татяна Николова и да попитате за широк спектър от вирусологични изследвания – от такива за Хеликобактер пилори до Хепатит C.

Миробиологични изследвания и изследвания за туберкулоза – доц. д-р Сашка Михайлова д.м. ще сподели какви са предимствата на теста  Т-SPOT.TB  за откриване на туберкулоза и ще отговаря на въпроси за микробиологични изследвания.

В кои часове ще консултират различните лекари?

 

21-ви април (събота)

д-р Пламена Хараланова, специалист „Клинична лаборатория” : 11-12ч.

доц. д-р Сашка Михайлова, д,м, специалност „Микробиология”:  11-12ч.

д-р Марта Райкова, специалист „Клинична лаборатория”:  12-13ч.

д-р Татяна Николова, специалист „Вирусология”:  13 - 14ч.

д-р Хабибе Ферад, специализант:  13-14ч. 

д-р Ярослава Маринчева, специалист „Патология” : 14- 15ч.

д-р Соня Иванова, специалист „Клинична лаборатория”:  15-16ч.

 

22-ри април (неделя)

д-р Георги  Георгиев, специализант : 11-12ч.

Красимира  Чернаева, биолог : 12-13ч.

д-р Здравка Георгиева, специалист „Клинична лаборатория”:  13-14ч.

д-р Тодор Бояджиев, специалист „Трансфузионна хематология”: 14-15ч.

 

За посетителите на щанда на „ЛИНА” са подготвени информационни материали, както и много изненади.

Коментари