Публикация

Конференция„Рак на белия дроб – ранна диагноза и доказателства за скрининг“

Конференция„Рак на белия дроб – ранна диагноза и доказателства за скрининг“

Не пропускайте да станете част от нея и направете вашата регистрация до 22 април.2018г.


След броени дни София ще бъде домакин на международната Конференция„Рак на белия дроб – ранна диагноза и доказателства за скрининг“  по времето, когато България е Председател на Европейския Съвет. Тя ще се проведе в хотел Рамада в периода 22-23 април 2018г.

 

Не пропускайте да станете част от нея и направете вашата регистрация тук до 22 април.2018г.:

http://newevent.bg/events/249/konferentsiya-po-personalizirana-meditsina

 

Конференцията се организира от националната организация – Български Алианс за Прецизирана и Персонализирана Медицина /БАППМ/, в сътрудничество с базирания в Брюксел Европейски Алианс за Персонализирана Медицина /ЕАПМ/.

Тази конференция Ви предоставя:

  • Великолепен шанс за комуникация, както и възможност да се срещнете с лидери от индустрията, други учени от най-високо ниво и други, заинтересовани от персонализираната медицина, страни.
  • Възможност да научите повече за нерешените въпроси около скрининга за рак на белия дроб и Насоките за него, заедо с шанса да чуете от първа ръка мненията на другите експерти, както и да вземете участие и да задавате въпроси.
  • Ценната възможност да „надникнете“ в начина на мислене на другите заинтересовани страни, да чуете техните аргументи, както и да им посочите вашите собствени приоритети в това направление.

Кой още ще бъде с нас?

  • На конференцията ще се съберат заедно водещи експерти в областта на персонализираната медицина, представители на пациентски организации, финансиращи институции, професионалисти в здравеопазването, представители на индустрията, на науката, на академичните и изследователски структури.
  • Ще участват и политици от Европейско, национално и регионално ниво, които ще поставят фокуса върху науката и иновациите в здравеопазването в региона. Към тях ще се присъединят експерти от научни и изследователски центрове и болници.
  • Ще има и акцент върху икономическите параметри и бюджетите. Ще присъстват и законодатели и политици,  евродепутати,  членове на Европейската Комисия, на Комисията по здравеопазване в НС и представители на институциите и съсловните организации в здравеопазването.

#newevent #нюивент #БАППМ #BAPPM# conference #конференция

Коментари