Публикация

Пресконференция - утре, 20 април 2018 г. /петък/, от 10 часа в Пресклуб на БТА

Пресконференция - утре, 20 април 2018 г. /петък/, от 10 часа в Пресклуб на БТА

По повод XIX Конгрес на Българската Академия по Естетична Стоматология /БАЕС/ и III Конгрес на Българското Научно Стоматологично Дружество /БНСД/


На 20 април 2018 г. /петък/ от 10 часа в Пресклуб на БТА ще се състои пресконференция по повод XIX Конгрес на Българската Академия по Естетична Стоматология  /БАЕС/ и III Конгрес на Българското Научно Стоматологично Дружество /БНСД/.

 

Събитията са посветени на 105 год от рождението на д-р Маргарит Маргаритов,  който има значим принос за развитието на българското стоматологично образование и преиздаването на неговата "Зъболекарска рентгенология" от 1946 г. Има данни, че д-р Маргаритов е създател на световно известната паста за зъби Lacalut.

 

Двата конгреса си  поставят за цел да съберат на едно място стоматолози, които да обменят опит и познания в сферата на естетичната стоматология и ще се проведат на 21 април 2018 г. в парк-хотел „Витоша“, гр. София.

 

Участие в пресконференцията ще вземат проф. Христо Кисов, президент на БАЕС, д-р Емануил Генев, вицепрезидент, проф. Игор Лебеденко, Москва и доц. Арвед Лудвиг, Германия от страна на Българо немското стоматологично дружество и Германския център по Орална Имплантология. Всички те ще говорят по проблемите на естетичната стоматология.

 

#newevent #нюивент #БАЕС # БНСД

 

Повече информация за двата конгреса: http://newevent.bg/events/279/xix-kongres-na-baes-i-iii-kongres-na-bnsd

Коментари