Публикация

Как един лекар сбъдна най-съкровената мечта на двама родители

Петя и Мирослав разказват за един български лекар и неговия екип, които ги превеждат по трудния път на сбъдването


Казваме се Петя и Мирослав .

 

Ние сме семейство от Горна Оряховица, което сбъдна най-голямата си мечта благодарение на един лекар, който обаче не наричаме "Добрия лекар" а "Господ БОГ"!

Това е Доц .д-р Светлозар Стойков, началник на АГ отделение във Велико Търново.

Нашата история:

Дълго време се борихме да направим семейството си цяло и след една неуспешна бременност дочухме, че този човек е Велик. Все още работеше в Плевен, часове за преглед се записваха за след месец. Дойде денят, в който трябваше да отидем на консултация. На входа ни посрещнаха лъчезарни и млади акушерки, които ни заведоха пред кабинета. С влизането ми вътре изпитах смесени чувства - едновременно надежда и уплаха (пред мен стоеше мъж висок на средна възраст със строго изражение)

След края на прегледа на излизане лекарят каза:

 

"И не се притеснявайте много скоро ще ви кажа честито"

 

Колкото и да не исках да се надявам, за да не бъда разочарована, приех много силно тези думи. И така, няколко месеца по-късно, след прегледи и изследвания, един ден прочетох статия в интернет , че новият началник на АГ отделението във Велико Търново е именно нашият доц. д- р Светлозар Стойков.  Веднага се обадих на съпруга си и му казах: нашият доктор идва при нас в нашия град и ще сбъдне мечтата ни!

Така се и случи - на 17 май 2017 г. доц. Стойков.ни каза: Честито, чакате бебе!!

Минахме през толкова лекари но такова отношение не бяхме получавали

Доц. Светлозар Стойков се грижеше и за трима ни, отговаряше на множество въпроси и едновременно с това ни изпрати при лекар от неговия екип, също толкова невероятен, добър и грижовен - д- р Ерол Максудов, който водеше женската консултация. И така дойде 4 декември 2017 година, когато в 7 ч сутринта се обадих на доц.Стойков, че бебето е на път. 

Приеха ме в болницата, тъй като имахме дата за планувана операция на 8 декември, задържахме малчугана до 6-ти, като през тези дни не спираха да се грижат за нас. Получихме страхотни грижи от целия персонал на отделението !

 

И така на 6 декември, в 13:45ч. на бял свят се появи Николай! Ние сме благодарни на Добрия лекар  - ГОСПОД БОГ - доц. Светлозар Стойков , че сбъдна най-голямата ни мечта, а именно да имаме дете! 

 

Благодарим му с цялото си сърце и той наистина е ВЕЛИК ЛЕКАР и НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК!!!

 

 

 

Очакваме и вашата история за лекаря или лекарите, които са оставили отпечатък в живота ви. Да разкажем заедно за добрите лекари!

Коментари