Публикация

Започна регистрацията за XVI Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари

Започна регистрацията за XVI Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари

Организаторите остават верни на традицията да обръщат поглед към новите технологии и иновациите в медицинската практика – MDSC ще стартира с 4-то Есенно училище по иновации в медицината


В периода от 8 до 13 октомври 2018 г. В Телекомуникационния ендоскопски център (ТЕЛЕЦ) на Медицински университет-Плевен ще се проведе XVI Международна медицинска научна конференция за студенти и млади лекари (MDSC). Форумът се организира от екип млади, енергични и ентусиазирани студенти от МУ-Плевен.

Мотото на тазгодишната конференция е Nothing to fear, с което организаторите загатват, че фокусът ще бъде върху спешните състояния и медицината в екстремни условия. Разбира се организаторите остават верни на традицията си да обръщат поглед и към новите технологии и иновациите в медицинската практика – MDSC ще стартира с 4-то Есенно училище по иновации в медицината.

Искаме да провокираме студентите и младите лекари да не се страхуват да се потопят в света на иновациите, да се гмурнат в дълбините на екстремната медицина и да изкачат върховете на познанието. Участниците имат възможност да се изявят с орални презентации и електронни постери във всички области на медицината. За втора година ще бъде включена и секция Фармация за орални презентации.

 

Срокове за регистрация:

Ранна регистрация: 31 май 2018 г.

Късна регистрация: 31 август 2018 г.

 

Каним всички желаещи да се включат в нашия младежки научен форум. Обръщаме внимание, че тази година  по технически причини крайният срок за регистрация няма да бъде удължаван.

 

Очакваме Ви с нетърпение в Плевен!

Организационен комитет на XVI MDSC

Коментари