Публикация

Надежда Стаменова: Да си родител не е плашещо, а вълнуващо

Надежда Стаменова: Да си родител не е плашещо, а вълнуващо

Не се съмнявайте, дали ще бъдете добри родители! Щом имате дете, вие вече сте! - казва топ-акушерката на МБАЛ Надежда


Представяме ви един от лекторите в предстоящото събитие "Бременност и раждане без страх - училище за бъдещи майки" - aкушерката Надежда Стаменова.

 

Надежда Стаменова е специалист с дългогодишен опит и огромна любов към професията. Завършва акушерство в колежа на МУ София през 1998 г., а изборът ѝ на професия я свързва завинаги с най-мъничките и съвършени създания – бебета.

 

Започва работа като акушерка в родилна зала УАГБ „Майчин дом“, преминава курс за операционна акушерка, разширява познанията си за лечението на зависимости, а по-късно завършва „Специална педагогика“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и управление на здравни грижи във Факултета по Обществено Здраве на МУ София.

 

Днес практикува любимата професия в болница за женско здраве „Надежда“. Тя е основател и любим лектор в училището за бъдещи родители в болницата, което се радва на огромен интерес от страна на бъдещите родители.


Не пропускайте лекцията "Раждане без страх", която Надежда Стаменова е подготвила специално за събитието. От нея ще научите, какво се случва в тялото на жената по време на раждане, как бебето поема своя път и как бъдещата майка може да подпомогне родилния процес. Топ-акушерката на МБАЛ Надежда ще покаже и работещи техники за облекчаване на дискомфорта и болката по време на раждане.

 

Можете да я чуете на 16 май 2018 г. от 15.30 часа. в Интер Ехро център по време на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ.

 

Местата са ограничени! Запишете се за безплатно участие в събитието тук>>>

* Това видео е собственост на Надежда Медия Груп

Коментари