Публикация

Райчев, как така приравни лекарите с крадците?!

Вижте видео със скандалното изказване на социолога


Ще ме извините, но лекарите влачат... отвлачват - не всички... Но тези лекари, които влачат, отвлачват или крадат повече от циганите в тая държава! Не се шегувам. Ако сметнете в пари, ще видите".

Това заяви социологът  Андрей Райчев в предаването "Здравей, България" на Нова ТВ. 

 

Не, Райчев, няма да ви извиним. Защото подобни обвинения срещу хората, които ни лекуват, са не просто безумни, те са престъпни.

Ако имате доказателства за финансови злоупотреби от страна на каквито и да било лица, то би следвало да ги подплатите с доказателства, да ги аргументирате документално. Да петните цяла една гилдия и то тази, която упражнява най-благородната професия, и за която работният ден е 24/7 в условия на стрес, напрежение и непрестанна агресия.

Това, Райчев, е престъпно!

Как си го позволявате изобщо?!?! Как ви допускат да го кажете и въобще - кой сте вие, Райчев, и с какво сте допринесли за обществото - с какво добро сте допринесли?

Екипът на NHI изказва своята нетолерантност към подобно поведение на обществени личности в общественото пространство!

 

Във видеото от предаването по НОВА ТВ можете да видите изказването на Андрей Райчев на 1:09:10

видео от НОВА тв със скандалното изказване на Андрей Райчев за лекарите
Кликнете върху снимката, за да видите изказването на Райчев

 

Андрей Райчев каза също:

 Ние имаме огромни тлъстини, които подлежат на унищожение: 400 болници, 50 и кусур ВУЗ-а...

Коментари

Анонимен
9 май 2018 15:27

Тази соц гнида само като я видя по ТВ и ми се обажда метеоризма. Айде стой си в червеното блато и недей да разсъждаваш по въпроси, които не разбираш.

Анонимен
9 май 2018 12:48

Според гения на мисълта и СОЦиологията А.Райчев трябва да закрием 500болници, 50ВУЗа и по този начин ще стабилизираме икономиката, БВП и ще изплатим външния дълг. Като сме почнали нека да закрием и училищата, да посегнем и на културата, театри и прочие. За социопата Райчев трябва да се финансират само безсмислените му социолог.проучвания.