Публикация

До 11 май е ранната регистрация за Български фармацевтични дни 2018

Регистрирайте се и спестете до 15% от регистрационната такса


До 11 май 2018 г. е ранната регистрация за Българските фармацевтични дни, които тази година ще се проведат на 22-24 юни 2018 г. в Пловдив. Всеки, който се запише за участие до тази дата, може да спести до 15% от регистрационната си такса.

 

Регистрирайте се за участие в Българските фармацевтични дни тук>>>

Научната програма за Българските фармацевтични дни 2018 вече е акредитирана от Комисия по качество на БФС

Всеки един от панелите в научната програма е акредитиран с по 10 кредитни точки!

Максималният брой кредитни точки, който може да съберете от участието си в научната програма на Българските фармацевтични дни на 23 и 24 юни е 30.

За да придобиете съответния брой кредитни точки вие трябва да сте присъствали в залата през 80% от времето в сутрешната,  следобедната, или в двете пленарни сесии.

  • 80% присъствие в сутрешната пленарна сесия на 23 юни (събота), ви гарантират 10 кредитни точки.

  • 80% присъствие в следобедната пленарна сесия на 23 юни (събота), независимо дали сте посетили лекциите в един научен панел, или сте посетили лекции от различни панели, ви носи още 10 кредитни точки.

  • Участието в интерактивния уъркшоп "Айсберг на конфликтите" на 24 юни (неделя) ще ви донесе допълнително още 10 кредитни точки. Повече информация за интерактивния уъркшоп "Айсберг на конфликтите", може да намерите ТУК.

Всяко присъсствие се удостоверява с чекиране при влизане и излизане от пленарната зала, посредством европейската професионална карта!

Моля, незабравяйте да носите професионалната си карта със себе си!

 

ПРОГРАМАТА НА БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК>>>

Коментари