Публикация

Безплатни прегледи за рак на кожата в рамките на националната кампания "Евромеланома" 2018

Целият екип на Клиниката по Дерматология и венерология ще се включи в тазгодишното издание на кампанията Евромеланома 2018


Тази година се провежда тринадесетото по ред издание на „Евромеланома“, чиито организатор е Българско дерматологично дружество, в партньорство с Европейска академия по дерматология и венерология и с подкрепата на EAU THERMALE AVENE. Целта на кампанията е да се повиши информираността на обществото по въпросите на злокачествените новообразувания на кожата, възможността за предпазване от развитието им, както и ползата от ранното и навременно откриване на проблема, което е ключово за успешното му лечение. Темата за рака на кожата е все по-актуална, предвид ясно изразената тенденция за зачестяване на случаите в последните години. По традиция кампанията е национална и в нея участват над 200 лекари специалисти по дерматология от цялата страна.

Клиниката по Дерматология и Венерология  в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда развива собствена програма за ограничаване рака на кожата, която функционира вече десета година, като ежегодно обхваща между 300 и 400 пациенти. Всеки вторник специалистите от клиниката преглеждат безплатно пациенти със съмнителни кожни образувания след предварително записване на телефон.

 

Безплатните прегледи за рак на кожата ще се извършват на 16 май, сряда, след предварително записване на 02 403 4933 или 02 403 4000.

Коментари