Публикация

MyKi Care – умен термометър за спокойни дни и нощи

MyKi Care  – умен термометър за спокойни дни и нощи

Устройството позволява постоянно проследяване на телесната температура на бебето, дори от разстояние


Заповядайте на тазгодишното училище Бременност и раждане без страх, на което ще Ви представим най-добрия помощник на всяка майка – умният термометър за бебета и деца MyKi Care. Не пропускайте да се запознаете с технологията, която осигурява спокойните дни и нощи на хиляди семейства.

 

MyKi Care Thermometer e иновативно устройство, създадено да облекчава максимално грижите за Вашето бебе и да сведе до минимум майчините Ви тревоги.

Умният термометър осигурява постоянно измерване на телесната температура на бебето и Ви позволява да следите състоянието му в реално време, дори от разстояние.

Поставен под мишницата, MyKi Care изпраща по Bluetooth информация за измерената температура на всеки 8 секунди. За да го използвате, е необходимо само да инсталирате на Вашия мобилен телефон апликацията MyKi Care от Google Play за Android и от App store за iOS. В случай на повишена температура, Вашият мобилен телефон ще получи моментално съобщение, което ще Ви извести за проблема. Така няма да се налага постоянно да проверявате състоянието на детето и ще се радвате на спокойствие, както през деня, така и през нощта.

 

Всичко за приложението на невероятния помощник MyKi Care Thermometer ще научите по време на нашето събитие Бременност и раждане без страх – училище за бъдещи майки. Там ще получите и ваучер за 10% отстъпка от цената на устройството.

 

Събитието ще се проведе на 16 май 2018 г. от 15.30 часа. в Интер Ехро център по време на изложението БУЛМЕДИКА БУЛДЕНТАЛ.

 

Местата са ограничени! Запишете се за безплатно участие в тук>>>

Коментари