Публикация

Вики Томова стана лице на кампанията Здравна тенис академия за родители и деца

Приех това предизвикателство, защото тенисът е моят живот и знам колко е важно да се тренира правилно, споделя тенисистка номер едно на България


Виктория Томова - номер 1 в женския ни тенис застана зад кампанията Здравна тенис академия за родители и деца на Българската федерация по тенис. Тя се провежда с подкрепата на Амбинор Енерджи и има за цел за покаже правилния подход към тенис тренировките.

Приех да стана лице на тази кампания, защото тенисът е моят живот. От личен опит знам, че той постепенно ви завладява и ви се отблагодарява, споделя 23-годишната тенис звезда.

Кампанията е насочена както към децата, занимаващи се с тенис, така и към техните родители. В серия от клипове Здравна тенис академия за родители и деца ще представи всички най-важни аспекти от заниманията с тенис.

Това ще е полезно за вас, защото ще научите: как и кога да започнете с тениса; с каква интензивност да тренирате; как да се предпазвате от травми; как да се храните докато тренирате; как да съчетавате ученето с тениса и на какъв етап можете да решите, че тенисът ще е ваша професия, обяснява Вики Томова.

Още от лицето на нашата кампания вижте във видеото>>>

Коментари