Публикация

МАСТЪР КЛАС ПО ОНКОЛОГИЧНА ФАРМАЦИЯ' 2018 - много интересна програма и практически уъркшоп

МАСТЪР КЛАС ПО ОНКОЛОГИЧНА ФАРМАЦИЯ' 2018 - много интересна програма и практически уъркшоп

За втори път в България, Български фармацевтичен съюз /БФС/ и Българското сдружение за онкологична фармация /БСОФ/ организират основен Мастър клас по онкологична фармация. Той ще се проведе гр. Пловдив, Парк-хотел Санкт Петербур, в периода 21-24 юни 2018г.


Продължаваме с кратко представяне на лекторите във Втори Мастър клас по Онкологична фармация - Лектор от България  маг.-фарм. Велина Григорова.  Г-жа Григорова е комисар на ЕSOP в Европейската Агенция за лекарства. Председател на Професионалната организация на болничните фармацевти в България и член на УС на БФС.

 

Маг.-фарм. Велина Григорова е ръководител на болничната аптека при УНИ ХОСПИТАЛ гр. Панагюрище, има придобити специалности за следдипломно обучение по Клинична фармация и Болнична фармация.

 

Има сертификат от ESOP за успешно преминат Мастър клас по онкологична фармация – трето ниво.

 

МАСТЪР КЛАС ПО ОНКОЛОГИЧНА ФАРМАЦИЯ' 2018 - много интересна програма и практически уъркшоп. Програмата е разработена от European Society of Oncology Pharmacy /ESOP/ като обучението ще се проведе от лектори от България и ESOP.  Тридневният курс дава базови знания и умения, свързани с приготвянето на цитостатици, според Европейските стандарти за качество и Добрата фармацевтична практика.

 

#newevent #нюивент #conference #БФС #Plovdiv #Еньовден #БСОФ #ESOP

 

Програмата по дни и часове, можете да видите в прикачения файл.

Прикачени файлове

pdf

Коментари