Публикация

CredoWeb откроява 15 лекари - лидери на мнение

CredoWeb откроява 15 лекари - лидери на мнение

Най-активните лекари в платформата получават специален бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ и по-добро онлайн позициониране


Социалната платформа за здраве и здравеопазване CredoWeb реши да открои най-активните лекари, отличавайки ги със специален бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ. В профила на най-изявените в платформата специалисти вече ще има отличителен знак за ярко присъствие.

 

Изборът е на база цялостна активност в CredoWeb, което включва:

  • включване в онлайн дискусии с мнения и коментари; 
  • създаване на научни и научно-популярни статии и публикации;
  • участие в онлайн обученията за лекари;
  • комуникация с колеги и пациенти през месиджинг системата на CredoWeb.

Първите 15 ЛИДЕРИ НА МНЕНИЕ в CredoWeb са:

Какво получават ЛИДЕРИТЕ НА МНЕНИЕ в CredoWeb

 

Освен баджове ЛИДЕРИТЕ НА МНЕНИЕ ще получат и специално онлайн позициониране в CredoWeb. Техните професионални профили ще заемат челни позиции в платформата, а съдържанието, създадено от тях, ще бъде безплатно промотирано.

За всеки ЛИДЕР НА МНЕНИЕ сме подготвили и малък подарък - комплимент за активно дигитално присъствие в CredoWeb.

 

Кой и как може да стане ЛИДЕР НА МНЕНИЕ

 

Баджът ЛИДЕР НА МНЕНИЕ откроява активните лекари във всички модули на платформата, като най-голяма тежест имат участието в дискусии и създаването на съдържание. Дискусиите са с особена тежест, тъй като в тях обект на обсъждане са важни специализирани и здравно-политически теми. Всяко включване в дискусия и всяко изказано мнение носят бонус точки в системата. Същото важи и за всяка друга активност в CredoWeb - публикуване на статия, статус, коментар под публикация, участие в обучение, включване в събитие.

 

Към момента са отличени първите 15, но всеки един лекар, който проявява активност ще трупа точки. Точките не са видими за него, но са видими за системата, която автоматично ще отличава с бадж ЛИДЕР НА МНЕНИЕ най-активните. Включването и активността в дискусии е най-бързият начин да се съберат необходимите точки.

 

Бъдете ЛИДЕР НА МНЕНИЕ! Активните печелят!

Коментари