Публикация

Снимки от събитието Бременност и раждане без страх

Снимки от събитието Бременност и раждане без страх

Тук можете да разгледате снимките от Училището за бъдещи майки на CredoWeb и МБАЛ Надежда. Споделете Вашите впечатления от лекциите и имате шанс да спечелите още награди


Уважаеми, бъдещи мами,

 

Благодарим Ви, че се участвахте в нашето събитие БРЕМЕННОСТ И РАЖДАНЕ БАЗ СТРАХ - УЧИЛИЩЕ ЗА БЪДЕЩИ МАЙКИ. Надяваме се лекциите да са били полезни за Вас и да Ви помогнат да имате по-спокойна бременност и раждане без страх.

 

Споделяме с Вас галерия снимки от събитието. Ще се радваме, ако и Вие споделите с нас впечатления от темите и лекторите в коментар под тази статия. Помогнете ни да бъдем по-полезни за бъдещите майки като коментирате, какво друго бихте желали да включим в едно подобно училище. Всяка мама, споделила мнение, има шанс да спечели допълнителна награда от BIODERMA - комплект продукти за бебето. Наградите ще бъдат изтеглени на томболен принцип сред всички коментирали.

 

Може да свалите снимките тук

 

Коментари

За разлика от повечето подобни ивенти, Вашето събитие се отличаваше с професионализъм и качество, както от страна на поканените лектори, представена информация, така и по отношение на организационния процес. Адмирации за усилията да предоставяте адекватна и компетентна информация на своята аудитория!

Гергана Вълова
24 май 2018 12:14

Събитието беше организирано много добре! Наред с леко и изчерпателно поднесената тема за раждането от акушер Надежда Стаменова, се отдели сериозно внимание на важността от пренатални ехографски изследвания, представени от д-р Кристина Чавеева. След нейната лекция, успях да разговарям лично с нея по въпрос, който ме вълнува и получих внимателен и експертен отговор, за което съм безкрайно благодарна! Бих се включила в бъдещи събития :)

Беки Крумова
23 май 2018 15:57

Страхотно събитие. Беше от голяма ползва.

Мая Лолова
22 май 2018 23:30

Благодаря на организаторите за чудесното събитие! Лекторите бяха много вдъхновяващи!

Чудесно събитие, Благодаря на организаторите. Получих много ценна информация. Бих посетила отново и за в бъдеще подобни събития :)