Публикация

Служители на ВМА с награди за високи резултати при изпълнение на служебните задължения

Служители на ВМА с награди за високи резултати при изпълнение на служебните задължения

По случай Деня на храбростта и празник на Българската армия


Служители на ВМА получиха награди за високи резултати при изпълнение на служебните задължения, принос към отбраната на страната и във връзка с 6-ти май – ден на храбростта и празник на Българската армия.

Наградите, със заповед на министъра на отбраната, бяха връчени от началника на ВМА бригаден генерал професор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, както следва:

Със знак на министерство на отбраната – подп. доц. д-р Любина Веселинова от клиника „Физикална и рехабилитационна медицина”;

С „Грамота” – подп. д-р Данчо Дилков – главен асистент в клиника „Психиатрия” и кап. д-р Даниел Стефанов – лекар в Медицинско отделение за осигуряване на мисии и учения на сектор „осигуряване на мисии и учения” в Подвижна полева болнична база за осигуряване на мисии и учения на ВМОБР.

За дългогодишна дейност в областта на военномедицинското дело, за продължителна служба в структурите на подчинение на министъра на отбраната, както и за цялостна работа, допринесла за популяризиране дейността и издигане престижа на здравните органи от министерство на отбраната, с „Грамота” бе отличена главен експерт Ася Дишкова от ВМОБР.

Коментари