Публикация

Д-р Желева не оставя никога проблема на пациента нерешен

Наталия Памукова разказва за своя ревматолог


Аз съм от града на липите, поетите, правите улици и най-добрата ревматоложка.Искам да разкажа за нея. Тя се казва д-р Силвия Желева, от гр. Стара Загора.

.

Проблемен пациент съм, но имах щастието да попадна на добър диагностик - знаещ, можещ и интересуващ се в новостите в медицината. Такава е д-р Желева. За проблеми, които не са по-нейната специалност, те насочва към съответния специалист.

Не оставя никога проблема на пациента нерешен!

Аз имам автоимунно заболявание - СЛЕ (системен лупус еритематозус), и за мен д-р Силвия Желева е най-добрият лекар.

Също толкова добри са и всички лекари, при които се  лекувам: кардиолог, нефролог, ендокринолог, невролог, офтомолог, и личният ми лекар д-р Златозарка Дечева.

Благодаря на всички!

 

                                                                                                                 Наталия Памукова

 

 


д-р Силвия Желева, Стара ЗагораД-р Силвия Желева

 

е специалист по ревматология

и вътрешни болести

с практика в 

МБАЛ - Медицински комплекс Берое  

МЦ Орфей

 

гр. Стара Загора

 

 

 

 

 

 

 

Очакваме и вашата история за лекаря или лекарите, които са оставили отпечатък в живота ви. Да разкажем заедно за добрите лекари!

Коментари

Олена Цонов
5 яну 2023 18:35

Ревматолог Таня Алексиева не беше много любезна, не желаеше да отговаря на въпроси, но това още не всичко.... диагностира серонегативен ревматоиден артрит без изследвания и прегледи и отказа да лекува майка ми. Половин година по-късно изпратиха изследвания и се оказа, че диагнозата на Алексиева е грешна, майка й почина, но тя можеше да живее, ако отидем при квалифициран лекар, а не при Алексиева.