Публикация

Как да коригирате или изтривате данни в своя профил

Как да коригирате или изтривате данни в своя профил

Ако смятате, че данните в профила Ви са грешни или непълни, можете да ги промените по всяко време, като влезете в редакция на профил и направите желаните промени


По всяко време можете да променяте личните данни, които сте въвели в профила си в платформата. Можете да да ги коригирате, допълвате, изтривате. За целта трябва да направите следното:

 

1. Логнете се в платформата CredoWeb, използвайки имейла и паролата, с които сте регистрирани:


 

 

2. Отворете меню "Настройки и поверителност":

 

 

3. За да редактирате данните в профила си (име, телефон, адрес, имейл), влезте в меню "Профил": 

 

 

Направете желаните промени и ги запазете:

 


Имате възможност да коригирате, добавяте или премахвате информация (с изключение на задължителната) за себе си по всяко време, както и да отбелязвате дадена информация като основна.

 

4. Снимка на профила

Можете да добавяте, променяте  или премахвате профилната си снимка, като кликнете върху мястото, където тя се визуализира:
 

 

5. Секция "За мен"

Това е секцията, в която можете да попълните информация, която бихте желали другите потребители на CredoWeb да знаят за Вас.

Можете да я коригирате по всяко време, без ограничение на броя корекции:

 



 


Ако Вашият потребителски профил в платформата е различен от базов профил на потребител, можете да добавяте, променяте или премахвате информация, свързана с професионалната Ви автобиография, отбелязвайки образование, професионален опит и друга важна информация.

В секцията "Опит" можете да добавяте информация за месторабота - минала и текуща:

 

 

 

 

По подобен начин можете да добавяте, променяте или премахвате друга важна информация, свързана с Вашия професионален опит в секциите: образование, специалност, сертификати от успешно пренинали сертификационни обучения и организации, в които членувате. 
 

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

Коментари