Публикация

Как да управлявате Вашите интереси и теми

Как да управлявате Вашите интереси и теми

Темите, които избирате от своя профил, определят съдържанието, което ще виждате в платформата.


Изборът на теми определя информацията, която ще виждате в своя информационен поток в CredoWeb.

Имате възможност да контролирате съдържанието, което Ви се показва, като по всяко време можете да променяте своите теми, да добавяте или премахвате такива. За целта трябва да направите следното:

 

1. Логнете се в платформата CredoWeb, използвайки имейла и паролата, с които сте регистрирани:

 

 

2. Отворете меню "Настройки и поверителност":

настройки и поверителност

Изберете  подменю "Моите теми":

 

В зависимост от типа на профила, с който сте се регистрирали, автоматично се включват определени теми, като "Здравна политика" и "Актуално"

Добавете теми, като започнете да пишете заглавието на темата и я изберете от падащото меню. Можете да го премахнете, натискайки синия хикс. Запазете направените промени.

 

 

3. Управлявайте темите, които следвате


Още един начин, по който можете да управлявате - премахвате и добавяте интереси, е като следвате теми.  За да направите това, трябва да отворите секция "Теми" от основната навигация. На екрана ще видите всички налични теми, като тези, които сте избрали, са отбелязани със синьо тикче. Кликайки върху тема със синьо тикче, Вие преставате да я следвате. Като кликнете на тема със зелен плюс, тя автоматично се добавя към Вашите теми и започвате да я следвате. В потока си ще получавате информация, свързана и с тази тема.


 

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип

 

 

Коментари