Публикация

Излезе новият брой на сп. „Health.bg”


Основният акцент в брой 6 на сп. „Health.bg” е поставен върху настоящето и бъдещето на частните здравни фондове.

Своето виждане споделят д-р Лъчезар Иванов, председател на Комисията по здравеопазване, д-р Мими Виткова, изпълнителен директор на Обединен здравноосигурителен фонд „Доверие” и председател на Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване, проф. д-р Цекомир Воденичаров, управител на здравноосигурителен фонд „Медико-21”, Константин Велев, председател на УС на „Дженерали закрила здравно осигуряване”, д-р Славейко Джамбазов, управител на здравноосигурителен фонд „Далл Богг: Живот и Здраве”, и Пламен Минков, изпълнителен директор на здравноосигурителна компания „България здраве”.

Зам.-председателят на Националната пациентска организация Евгения Адърска прави анализ на здравната система и набелязва най-неотложните мерки, които трябва да включва реформата.

В новия брой може да прочетете за Сингапур – медицинското и биологично чудо.

Какъв е най-съвременният подход срещу паданията при възрастните ще научите от д-р Пламен Попиванов, началник на отделение по костно-метаболитни заболявания в УМБАЛ „Александровска”.

Редакционният екип е подготвил и материал, посветен на историята на Sargenor Cup, тенис турнирът за лекари, който ще се проведе на 5 и 6 юни на кортовете на клуб „Левски-София”.

Коментари